welkom op hoeksteenmiddelburg.nlBaptistengemeente De Fontein stelt haar kerkgebouw, "de hoeksteen" voor huur ter beschikking aan organisaties die in overeenstemming zijn met onze beginselen.

Op tijden waarin we het kerkgebouw zelf niet gebruiken bieden we de mogelijkheid om bepaalde ruimten te huren voor een doel dat in overeenstemming is met onze achtergrond en waarden.

Mocht u belangstelling hebben voor de huur het gebouw dan kunt u uw ideeën cq. voorstellen kenbaar maken aan de beheerder / coördinator. Kijk, voor dat u contact met ons opneemt, altijd even in de agenda of de gewenste datum(s) beschikbaar zijn. (klik op de "verhuur" knop)

Afspraken en informatie over huur van ons gebouw kunt u aanvragen via dit speciale e-mail adres:
e-mail

wij gebruiken alleen technisch noodzakelijke cookies op deze website, informatie hierover kunt u lezen via de knop "cookies" bovenaan.

"Vereren, Volgen en Verkondigen"

Baptisten Gemeente "de Fontein" is verhuisd naar het voormalig PGM kerkgebouw "de hoeksteen" in de wijk Dauwendaele te Middelburg. Zondag 5 januari 2020 hebben we het gebouw in gebruik genomen. Wij nodigen iedereen, die meer wil weten over het christelijk geloof, uit om de samenkomst met ons mee te beleven. U bent van harte welkom.

Iedere zondagmorgen komen we, om 10.00 uur, samen rond om de prediking van Gods Woord. Lofprijzing, aanbidding en voorbede nemen een belangrijke plaats in onder het motto "Vereren, Volgen en Verkondigen". Neem gerust eens een kijkje op website www.kerkdefontein.nl:

De Fontein

bankrekening

IBAN: NL07 RABO 0385 3320 41
e-mail
verhuurfontein@zeelandnet.nl
info@kerkdefontein.nl
© copyright - baptistengemeente de fontein - lv20200607